Search
Vitals

Vitals

CLOSED
2018
STATUS
Inactive
HOST ORGANIZATION

Konsultimi publik
Zgjidhni një nga Kuvendet në nivel kombëtar ose rajonal për t’u bërë pjesë e debateve publike mbi ligjet që janë në procedurë miratimi.

Pyesni deputetët
Bëni pyetje dhe komunikoni me deputetët! Zbuloni nëse ato janë të interesuar mbi mendimet e qytetarëve që i kanë dhënë pushtetin.

Filloni një peticion
Filloni një peticion dhe kërkoni reagimin e atyre që janë përgjegjës! Promovoni nismat tuaja dhe kërkoni mbështetjen dhe solidarizimin e qytetarëve të tjerë!

building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing